Over mijzelf

Mijn naam is Annette Sneevliet, geboren 1960 te Venlo.

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Nijmegen en ben in 1986 afgestudeerd als arts.
Al tijdens mijn opleiding tot arts ben ik begonnen homeopathie te studeren, omdat er voor mijn gevoel in de gewone geneeskunde te weinig aandacht werd besteed aan de totale mens. Vaak stond de klacht op de voorgrond en niet de patient zelf.
In de homeopathie vond ik een geneesmethode die wel van de algehele mens uitgaat.
Na het behalen van mijn artsen diploma, heb ik drie jaar in Belgie gewerkt en gestudeerd in het homeopathisch centrum van Alfons Geukens, te Hechtel. Dat was destijds een van de weinige opleidingscentra waar artsen fulltime opgeleid en begeleid werden door ervaren homeopathische artsen.
In 1990 ben ik mijn praktijk als homeopathisch arts in Nederland begonnen.
Tevens ben ik sedertdien docent bij de homeopathie opleiding voor artsen in Nederland en heb ik nascholingen gegeven in Nederland, Duitsland, Engeland, Schotland, Tsjechie, Slowakije en Nieuw Zeeland.

De homeopathie heeft zich de laatste 20 jaar enorm ontwikkeld en er zijn zeer veel nieuwe inzichten en kennis van uiteenlopende homeopathische medicijnen ontdekt.
Om mijn patienten steeds beter te kunnen helpen, heb ik naast mijn praktijk en lesgeven ook zelf veel nascholingen gevolgd, om alle nieuwe stromingen in de homeopathie te integreren in mijn prakijk.
Ik heb een driejarige nascholing in Italie gevolgd bij Massimo Mangialavori en ben de laaste jaren vaak naar India gereisd om daar te studeren met Rajan Sankaran, een van de meest inspirerende homeopaten van onze tijd.

Om al datgene wat ik geleerd heb weer door te geven aan mijn collega’s, ben ik hier in de praktijk in Bakkeveen begonnen intensieve trainingen te verzorgen voor ervaren homeopatische artsen.

Copyright © 2016 Praktijk homeopathie - Annette Sneevliet, Arts
Designed by Internouveau IMB